MOZZART генерални спонзор ММА савеза Србије

Компанија MOZZART игра пресудну улогу у развоју аматертског ММА спорта и уређењу ММА савеза Србије. На обострано задовољство пословна и пријатељска сарадња наставља се у будућем периоду од годину дана.

„Наша сарадња може да послужи као изузетан пример како велике компаније играју пресудну улогу у развоју младих спортских грана.

Са сумњом и одклоном многи су гледали на рад и жељу савеза за урећењем и развојем ММА спорта. Данас имамо преко 80 клубова и 700 спортиста. Испунили смо све захтеве који су дефинисани Законом о спорту.

Остварени резултати апсолутно би били немогући да није постојала подршка Ђорђа Вучковића и компаније MOZZART. Кроз пословну сарадњу, кроз године које су иза нас, добили смо искрене пријатеље који верују у заједнички циљ. Здрав и системски уређен спорт“, навео је председник ММАСС, Александар Радосављевић.

Од 2015. године савез интезивно ради на препознавању ММА борилачког спорта као спорта од интереса за Републику Србију. Решавањем овог статуса ММА савез Србије биће у прилици да унапреди општи рад на професионалном нивоу, као колеге из осталих спортских грана.

© ММА САВЕЗ СРБИЈЕ
powered by: TeamLink