ММА СУПЕРКУП!

На конференције за новинаре одржане овог понедељка у Краљевини Бахреин, објављено је да ће BRAVE57 бити домаћин првог јубиларног издања ММА Суперкупа.

 

ММА Суперкуп нови је турнир са 8 тимова који се такмиче за титулу најјаче нације света. Најављена је и највећа новчана награда икада исплаћена за аматерски ММА турнир.

Тимови који учествују изабрани су преко IMMAF ранг листа најуспешнијих земаља, где првих шест места заузумају: Русија, Украјина, Бахреин, Казахстан, Ирска и Таџикистан. Њима ће се придружити два wildcards тима: балкански шампиони и арапски шампиони.

 

Сваки тим састављен је од 9 бораца (7 мушких и 2 женске).
Свако коло састоји се од 9 борби између две екипе. Трајање 3.рунде X 3мин. Нема нерешеног исхода. Тим са више победа биће проглашен за победника.

 

Четири победника првог кола састаће се у полуфиналу и, коначно, два победника полуфинала ће се такмичити у великом финалу, за трофеј ММА Суперкупа и чек од 100.000 долара. Другопласирани тим ће кући однети 75.000 долара, а победник меча за треће место 50.000 долара. Новчана награда биће усмерена на улагање националних федерација.

 

ММА Суперкуп је следећи корак ка визији Његовог Височанства шеика Каледа бин Хамада ал Калифе о унапредјењу ММА спорта, под новим моделом и глобалним уређењем.

 

BRAVE International Combat Veek и премијерни ММА Суперкуп одржаће се у Краљевини Бахреин од 7. до 12. марта.

© ММА САВЕЗ СРБИЈЕ
powered by: TeamLink